Saruhanlı Belediyesi, İlçeye bağlı Gümülceli mahallesinde yediden yetmişe herkesin faydalanabileceği, içerisinde kafeterya, nezih oturma alanına sahip teras ve çevre düzenlemesi ile dev bir sosyal tesis alanı inşa ediyor.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, birim müdürleri ile birlikte Gümülceli Mahallesini ziyaret ederek, yapımı devam eden sosyal tesis alanında incelemelerde bulundu.

Gümülceli Mahallesi Muhtarı Ali Kavuklu ve mahalle sakinlerinin de yer aldığı ziyarette, inşaat çalışmalarını yerinde gören Yaralı, verdikleri sözleri birer birer yerine getirmeye devam ettiklerini belirterek şunları söyledi: “Gümülceli Mahallesi eski belediye binasının arkasında sosyal tesis alanı oluşturuyoruz. Burada kafeterya inşa ediyoruz. Eski Belediye binasının üstünü terasa dönüştürüyoruz. Bu bölgedeki cami ve çevresinde de ciddi bir tadilat ve çevre düzenlemesi yapıyoruz. Yukarı camimiz geçmiş yıllarda yenilenmiş ancak minare anlamında tarihi bir öneme sahip, bu alanda güzel bir hizmete imza atacağız.”

Yılbaşına kadar yetiştirmeyi planladıkları kafeteryayı mahalle halkı ve gençlerin hizmetine sunacaklarını ifade eden Yaralı, şöyle devam etti: “Gümülceli gençlerinin bizden talep ettiği bir hizmeti hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Gençlerimiz bizden oturup sohbet edebilecekleri ve vakit geçirebilecekleri bir tesis istemişti, bizde onların isteğini yerine getiriyoruz. Bu bölgedeki çalışmalarımızı 20 gün içinde tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Tesisimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”


Önümüzdeki bahar döneminde Gümülceli’ye yeni bir düğün salonu yapacaklarının da müjdesini veren Yaralı, “Buradaki mevcut düğün salonunu yıkıp yerine yenisini yapacağız. Modern, güzel ve Gümülceli’ye yakışır bir salon inşa edeceğiz. Daha sonraki aylarda da Gümülceli’nin çok güzel bir çarşısı ve bu çarşının göze hitap eden bir dokusu var. Bu dokuyu bozmadan dükkan ve işyerlerinin ön cephelerini düzenleyip boyayarak daha güzel bir çarşı oluşturacağız. Verdiğimiz sözlerin hepsini birer birer yerine getireceğiz. Halkımız merak etmesin, önümüzde 3 buçuk yıl daha var. Mahallelerimiz çok güzel hizmetler alacak” diye konuştu.

Başkan Yaralı, Gümülceli’deki temaslarının ardından Koldere ve Mütevelli mahallelerini de ziyaret ederek, planladıkları yatırımlar için önce inceleme yaptı.

Editör: TE Bilişim