Bir yılı aşkın süredir nişanlılık dönemi geçiren genç çift, Saruhanlı’da düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle bekarlığa veda etti.

Çok sayıda davetlinin yer aldığı düğüne Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcıları Cevdet Aydın, Mustafa Ercan Bilgiç ve İsmail Ceylan ile Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen de katılarak genç çiftçi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Manisa yöresinin geleneklerine uygun olarak yapılan ve iki gün süren düğünün ilk günü Yunusemre ilçesine bağlı İlyasçılar mahallesinde ki kız evinde yemek verildi. Aynın günün akşamı ise mahalle meydanında kına gecesi yapıldı.

Ertesi gün ise Saruhanlı’da ki damat tarafının evinde düğün yemeği verildi. Yemeğin ardından davul zurna eşliğinde gelin alma merasimi yapıldı. Düğün aynı gün akşam Saruhanlı’da Belediye düğün salonunda düzenlenen nikah töreni ve eğlence programıyla sona erdi.

Bu arada yoğun programı nedeniyle düğün törenine katılamayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, gönderdiği telgrafta genç çifte mutluluklar diledi.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ise telgrafında, Bekir ile Hacer’e bir ömür mutluluk dileğinde bulunarak çifti kutladı.

 

 

Editör: TE Bilişim