Başkan Yaralı, Başkan Yardımcıları ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile birlikte Mütevelli mahallesini ziyaret ederek evleri yanan Recep Kölmük kardeşi İsmail Kölmük ve Cumali Kaşlı’ya geçmiş olsun dileğinde bulundu.
 
Yangında büyük hasar gören evleri inceleyen Yaralı, daha sonra mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Evlerin yeniden inşası konusunda ne gerekiyorsa yapılacağını açıklayan Yaralı, bu konuda Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat verdi.
 
Gerek Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, gerekse Belediye imkanları ile acılı aileye yardımda bulunabileceklerini ifade eden Yaralı, şunları söyledi;
 
“Yangın ve sel gibi afetler gerçekten çok üzücü, geride derin hasarlar bırakan acı hadiselerdir.Gözlemlediğimiz kadarıyla evlerde ciddi hasar oluşmuş, kullanılamayacak duruma gelmiş. Saruhanlı Belediyesi olarak biz evlerin yenilenmesi noktasında destek vereceğiz. Bunun için neler yapabileceğimizi tespit etmek amacıyla evde incelemelerde bulunduk.  Ailelere büyük ‘geçmiş olsun’ diyorum. Allah daha büyük afetlerden ve acılardan korusun.”
 
-OLAY-
Mütevelli Mahallesinde önceki gün Akıncılar ve Emek sokağın birleştiği köşede Recep Kölmük'ün oturduğu evin çatısında çıkan yangın kısa sürede İsmail Kölmük ve Cumali Kaşlı'nın müstakil evlerine de sıçramış ve üç ev yanarak büyük hasar görmüştü.
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim