Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada Saruhanlı Belediyesi olarak engelli vatandaşlara yönelik her türlü hizmeti yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti.
 
Engellilerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak onların yanında olmaya, onları yalnız ve çaresiz bırakmamaya gayret ettiklerini dile getiren Yaralı şunları kaydetti;“Engelli kardeşlerimizin gerek akülü araba, gerekse tekerlekli sandalye gibi ihtiyaç duydukları her çeşit gereksinimlerini temin edip kendilerine ulaştırıyoruz. Bugün onlar için daha farklı bir hizmetin içerisindeyiz. Akülü engelli araçları için ilçemizin iki farklı bölgesine şarj istasyonları kurduk. Engelli kardeşlerimizin de bizden böyle bir talebi vardı. Artık çarşıda gezerken aküsü azalan veya biten engelli vatandaşımız aracını şarj etmek için evine gitmek zorunda kalmayacak. Bu istasyonlarda aracını şarj edip yoluna devam edebilecek. Hayırlı olsun.”
 
Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Usman ise engelliler için büyük bir ihtiyacın giderildiğini belirterek şöyle dedi;“Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı’ya çok teşekkür ediyoruz. Bizler için önemli bir ihtiyacı daha temin ederek yanımızda olduğunu gösterdi. Artık engelli arkadaşlarımızı sokakta dolaşırken “şarjım bitecek” korkusu yaşamayacak ve rahat bir şekilde gezebilecekler” dedi.

 
Editör: TE Bilişim