Başkan Yaralı, kutlamalar kapsamında Yedi Eylül İlkokulu Müdürü Mehmet Arslan, Sınıf öğretmeni Gamze Yılmaz ile 4/B Sınıfı öğrencisi Mehmet Fatih Bardakçı ve 4/D sınıfı öğrencisi Nursena Çelik’i makamında kabul etti.
Başkan Yaralı, ziyarette koltuğunu öğrencilere devretti. Yaralı’nın makam koltuğuna geçen öğrenciler temsili olarak Belediye Başkanı olmanın keyfini yaşadı.
Ziyaretin sonunda öğrencilere kol saati hediye eden Başkan Yaralı burada yaptığı konuşmada çocukların geleceğin teminatı olduğunu, bu makamlara gelecekte çocukların oturacağını belirtti.
Yaralı şunları söyledi, “Bu makamlara gelecekte oturacak olan çocuklarımızdır. Bizler yarınlarımız olan çocuklarımıza büyük değer veriyoruz. Dünya’da çocuk bayramını kutlayan tek ülkenin Türkiye olması bunun bir göstergesidir. Güçlü Türkiye yolunda çocuklarımızın daha çok çalışmalarını istiyoruz. Biz isteriz ki bütün öğrenciler kendilerine bir hedef belirlesin ve o hedefe ulaşmak için gayret etsin. Bu memleketin çalışan ve üreten insanlara ihtiyacı var. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”
Başkan Yaralı, Okul Müdürü Arslan ile sınıf öğretmeni Yılmaz’a ise ajanda ve kalem hediye etti.


 
Editör: TE Bilişim