Haber: Ahmet Ünsal

7 Kişilik asfaltlama ekipleri ile hedeflenen 100 kilometrelik projenin 60 kilometresini gecesini gündüzüne katarak tamamlayan 100 Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, “Köylülerin isteği başımızın üzerinde. eğer bağlı bulundukları belediyeden muafakat alırlarsa kalan yollarını da asfaltlarım” dedi. 

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Başkan yardımcısı Hüseyin Baysal, CHP Saruhanlı ilçe Başkanı Hasan Levent, Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, İlçe sekreteri Abdulah Bekçi, CHP Şehzadeler Belediyesi Meclis üyeleri Yenal Yıldırım, Mehmet Ardıç, Emrah Azboy, İl Yöneticisi Mustafa Malkoç,Yeşil köy muhtarı İbrahim Fındıkoğlu ve çok sayıda Yeşilköy mahallesindeki çiftçiler katıldı.
   

ASFALTLAMA EKİBİ ALKIŞLARLA KARŞILANDI

 Saruhanlı Belediye başkanı Zeki Bilgin ve beraberindeki asfaltlama ekipleri Koldere mahallesi tarafından Yeşilköy bölgesine girerken köylülerin alkışlarıyla karşılandı. İş makinelerin başındaki araçta kendilerine gösterilen sevgi seline  oda el sallayarak karşılık verdi.
 Asfaltlama ekipleri jet hızıyla asfaltlamaya başladığı sırada Yeşilköy mahalle sakin Halil Atilla ise asfaltlama ekiplerine asfalt üzerinde mükellef yer sofrası hazırladı.  Başkan Bilgin ve beraberindekiler yer sofrasına oturarak ağız tadıyla karınlarını doyurdular.

"İLÇEMİZE SINIR OLAN SORUMLULUK ALANIMIZDAKİ YOLLARI ASFATLADIK"
Saruhanlı Belediye Başkanı Bilgin, bugüne kadar yaptıkları asfaltlama  çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, “İnanın Kovid19 sürecinde Aliağa rafinerisinden asfaltta kullandığımız hammaddeyi alamadık. Buna rağmen bugüne kadar hedeflediğimiz sezonluk 100 kilometrelik asfaltın 60 kilometresini 7 kişilik asfaltlama ekibimizle yaptık. Asfaltlamada kullandığımız ekipmanlarımız son model olması işlerimizi kolaylaştırıyor. Eğer elimizde hammadde olmuş olsa idi hedefimizi 200 kilometreye çıkartabilirdik. İlçemize sınır olan Yeşilköy gibi mahallelerimize uzanan yolları da asfaltlamaya başladık. Bugün burada 2 bin 200 metrelik yolun asfaltını tamamlayacağız. Daha öncede buna bende 10 kilomterelik yolun asfaltlamasını tamamladık. Yeşil köylülere buradan söylüyorum Şehzadeler Belediye Başkanlarından muafakat alsınlar asfaltlanacak kalan yollarını bitiririm.Tozdan topraktan kurtulan asfaltlanmış yollardan bereketli ürünlerini sağlıkla taşısınlar” şeklinde konuştu.
CHP Şehzadeler ilçe başkanı Hakan Gürtunca ise “Zeki başkanım ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim