S.S. Sarıgöl Merkez ve Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Yusuf Tüfekçi, kooperatifin ürünlerini tek başına açtığı sergide tanıtmaya başladı.

Sarıgöl Belediyesi önünde kurduğu sergide, beyaz ve kırmızı üzüm suyu, kuru üzüm, pekmez ve üzümlü lokum gibi ürünleri tanıtan Başkan Yusuf Tüfekçi, ilçedeki üreticilerin takdirini kazandı. Tanıtımın yanı sıra satış da yapan Başkan Tüfekçi, "Kooperatif olarak beyaz ve kırmızı üzüm suyu, pekmez, sirke, kuru üzüm ve yaş üzüm satışları yapacağız. Şu an deneme amaçlı olarak Manisa Bağcılık Enstitüsü’ne beyaz ve kırmızı üzüm suyu yaptırarak halkımıza sunmaya başladık. Sarıgöl sadece üzüm yetiştiren değil, mamullerini de yapan ilçe olacak.’’ dedi.

Başkanı Yusuf Tüfekçi, sergide satışa sunulan ürünlerin fiyatları hakkında bilgi vererek, ’’500 gram kuru üzüm 5 TL, beyaz Sultaniye üzüm suyu 1 kilogramı 10 TL, 600 gram pekmez 15 TL, lokumlu üzüm paketi 5 TL’den satışa sunuldu. Satışlarımız da gayet iyi gidiyor. Yakında ekip olarak çevre il ve ilçelere giderek Sarıgöl üzüm ve mamullerini tanıtmaya başlayacağız.’’ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim