2010 yılında Siirt’in Eruh ilçesine bağlı Çırpılı Köyü kırsalında hain terör örgütü tarafından şehit edilen Fevzi Tekeş’in adı memleketi Sarıgöl’de yaşatılacak. Sarıgöl Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayla hayata geçirilen Şehit Fevzi Tekeş Yürüyüş Parkı’nın açılışı yapıldı. Şehit Fevzi Tekeş’in ailesinin de yer aldığı açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve eşi Nevra Selçuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Açılış töreninde konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bu ülke çok canlar verdi. Çok kanlar aktı. Bunun bedelini fazlasıyla geçmişte yaşadık ve hala da yaşamaya devam ediyoruz. Fevzi Tekeş kardeşimiz bu ülkenin birliği, bütünlüğü için canını vermiş şehit kardeşimiz. Huzur içinde yatsın. Nur içinde yatsın. Daha ne Fevziler gidiyor. Ama bu ülke ne olursa olsun yine de dimdik ayakta ve bizler bu ülkenin bekçileriyiz. Şehitler ölmez vatan bölünmez. Bundan sonra inşallah Fevzi kardeşimiz, adı ile burada yaşayacak. Unutulmayacak. Bu vesileyle ben bir kere daha anne ve babasına baş sağlığı diliyorum. Değerli Necati Başkanımıza, emeği geçen katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Şehit Fevzi Tekeş’in ailesi de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a oğullarının adının parkta yaşatılması nedeniyle teşekkürlerini iletti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve protokol üyeleri Şehit Fevzi Tekeş Yürüyüş Parkı’nın açılışının ardından parkta incelemeler yaptı. Başkan Ergün daha sonra parkta bulunan çocuklara oyunca hediye etti. 
Editör: TE Bilişim