Okuyan Şehir Manisa Projesi kapsamında Sarıgöl Şehit Esin Akay Ortaokulu öğrencileri, Sarıgöl Hükumet Konağı Bahçesinde kitap okuma etkinliği düzenledi.

Sarıgöl Şehit Esin Akay Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen kitap okuma etkinliğine Sarıgöl Kaymakamı Selami Işık, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, Sarıgöl SSK Şubesi Müdürü Niyazi Kaya, Sarıgöl Şehit Esin Akay Ortaokulu Müdürü Adem Çelik, Türkçe Öğretmeni Damla Özüdoğru Korkut ve öğrenciler katıldı.

Yaklaşık bir saat süren kitap okuma etkinliğinin ardından bir açıklamada bulunan Sarıgöl Kaymakamı Selami Işık, "İlçemizde öğrenciler tarafından gerçekleştirilen bu etkinlik, vatandaşlarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için, bir farkındalık oluşturmak için örnek oldu. Boş zamanlarımızı mutlaka kitap okumakla geçirmek kadar güzel bir duygu olamaz. Herkes mutlaka günde bir saatlerine kitap okumaya ayırmalıdırlar." dedi. Çevrede bulunan vatandaşlar öğrencilerin ve İlçe Kaymakamı Selami Işık’ın kitap okumalarını ilgiyle izlediler.

Editör: TE Bilişim