Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Sarıgöl’de Bahadırlar ve Sığırtmaçlı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerdeki taş parke döşeme çalışmalarını da inceleme fırsatı bulan Memiş, vatandaşlarla sohbet ederek, istekleri ve talepleri de dinledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Sarıgöl’de Bahadırlar ve Sığırtmaçlı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Memiş’e ziyaretlerinde, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon Şube Müdürü Akif Kılıçarslan ile yetkili müdürler eşlik etti. Geçtiğimiz günlerde mahallelerde başlayan kilit parke taş döşeme çalışmalarını inceleme fırsatı bulan Memiş, mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti. Vatandaşların isteklerini ve taleplerini dinleyen Genel Sekreter Halil Memiş’e çalışmalardan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Bahadırlar ve Sığırtmaçlı mahalle halkı, toprak yollar ve mezarlıklara giden yollarda gerçekleşen çalışmaların Büyükşehir Belediyesi sayesinde gerçekleştiğini belirterek, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

FAYDA GETİRECEK HİZMETİN PEŞİNDEYİZ

Bahadırlar ve Sığırtmaçlı mahallelerinde gerçekleştirilen kilit parke taşı döşeme çalışmalarının sorunlu yollarda devam ettiğini belirten Genel Sekreter Halil Memiş, herhangi bir eksiklik veya talep olduğunda Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon Şube Müdürü Akif Kılıçarslan ile iletişim halinde olmalarını mahalle halkıyla paylaştı.

Editör: TE Bilişim