Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı. Sarıgöl Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Salonunda yapılan Genel Kurulda kooperatifin 2015 yılında 62 bin TL kar elde ettiği bildirildi.

Genel Kurula Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Recep Çınar, Manisa İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğünden iki görevli, Çevre ilçelerin esnaf ve kefalet kooperatifleri başkanları ile çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.

Divan Başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koopertifleri Birliği Başkanı Recep Çınar getirildiği genel kurulda Sarıgöl Esnaf ve Kefalet Kooperatifi 2015 yılı gelir ve giderleri raporlar halinde okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Sarıgöl Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Aktaş, Genel Kurul sonrası üyelere teşekkür ederek yaptığı konuşmasında, "2015 yılında ortaklarımıza 17 milyon 800 bin kredi dağıtılırken, 2016 yılında esnaflarımıza dağıtılacak olan kredi 25 milyona çıkarıldı. Ödemeler 1-4 yıl olarak yapılacak. Bir yıllık kredilerde yüzde 4, dört yıllık kredilerde yüzde 5 faiz uygulaması var. Türkiye’de esnaflarına 150 bin TL kredi desteği sağlayan ender kooperatifler arasında olmamızda bizleri sevindirmektedir. Kooperatifimizin, SSK ve Maliyeye borcu yoktur. Ayrıca 2016 yılında esnaflarımıza kooperatifimiz tarafından her üyesine sürpriz hediye dağıtılması kararı aldık." dedi.

Editör: TE Bilişim