Manisa’nın Salihli ilçesinde belediye ile Türk Yerel Hizmet-Sen arasında belediyede çalışan memurlar ile sözleşmeli personeli kapsayan Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi imzalandı. Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Ali Algın ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda imza sonrası sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.


Salihli Belediyesinde çalışan memur ve sözleşmeli personeli kapsayan sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Kayda, "Salihli Belediyesi olarak birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızı bir aile olarak kabul ediyoruz. Belediye bünyesinde çalışan memur, kadrolu, sözleşmeli ve taşeron işçilerin tamamı bu büyük aileyi temsil etmektedir. Çalışanlarımızın sosyal hakları, özlük hakları ne kadar güzel olursa, biz bundan mutlu oluruz. Yapılan görüşmelerin anlaşma ile sonuçlanmasından sonra sosyal denge sözleşmesinin imzalanması için bir araya geldik. Hayırlı olsun." diye konuştu.

Sözleşmenin hayırlı olması dileğinde bulunan Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şube Başkanı Algın da Belediye Başkanı Kayda’ya çiçek takdim etti.

Editör: TE Bilişim