1.Ligindeki ilk sezonunda sıkıntılı günler geçiren Baş Antrenör Şahin Çatma yönetimindeki Salihli Belediyespor, ligin 19. haftasında Trabzon ekibi Imperial Hastanesi İdmanoacağı’nı konuk etti. Belediye Spor Salonu’nda oynanan ve taraftar desteğini de arkasına alan Yeşil-beyazlı ekip 1. seti 29-27 aldı ve maçta 1-0 öne geçti.

Salihli Belediyespor, 2.cseti 23-25 rakibi İdmanocağı’na verince maça eşitlik geldi. 3.sette yeniden toparlanan Salihli Belediyespor, çekişmeli ve kıran kırana geçen seti 29-27 aldı ve 2-1 öne geçti. 4. seti 22-25 Trabzon ekibi alınca maç 5.set olan tie break setine uzadı.

Maç boyunca desteğini esirgemeyen 4.5 taraftar grubu, bu sette de yine desteğini esirgemedi. Taraftar desteği ile moral bulan ev sahibi Salihli Belediyespor tie break setini 16-14 alınca maçı da 3-2 kazanan taraf oldu.

Karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan Salihli Belediyespor, bu skorla puanını 10’a yükseltirken, İdmanocağı da 14’e yükseltti.

Maç sonrası Salihli Belediyesporlu voleybolcular galibiyet sevincini taraftarı ile paylaşırken, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Murat Erim ise oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Editör: TE Bilişim