Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Haydi Kadınlar İlçelere’ projesi kapsamında Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Salihli ilçesini ziyaret etti. Ziyarete katılan kadınlar, Kent Müzesi, Halı Atölyesi, Kurşunlu Kaplıcaları, Tarihi İstasyon Binası, Tekelioğlu Mahallesi, Marmara Gölü, Kemer Mahallesi, Adala, Kız köprüsü, Demirköprü Barajı, Hermos Kanyonu gibi kültürel önemi olan lokasyonları öğrenme fırsatı buldular.
 
Kadınlar’dan Başkan Kayda’ya Hediye
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’da geziye katılan kadınları ağırladı. Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Nilgün Beşirik ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerini konuk eden Başkan Kayda’ya Orta Asya’dan ve Anadolu’dan motifler taşıyan aynalı keçe duvar süsü hediye etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Rehberi Canan Çağlayan Akyüz de, Salihli’de bulunmaktan ve güler yüzlü bir ekip tarafından ağırlanmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.
 
Kadınlar, Baş Tacımız
Kadınların toplum hayatındaki yerinin önemine değinen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Kadınlarımız bizim baş tacımız. Hayatımızın her anında onlara ihtiyaç duyuyoruz ve her zaman yanımızda varlıklarını hissediyoruz. Bu tarz projelerin her zaman yanındayız ve elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Tekrar Salihli’mize hoş geldiniz ” dedi.

 

 
Editör: TE Bilişim