Manisa’da ayakkabı hırsızı yakalandı! Çaldığı ayakkabıyı montuna saklamış Manisa’da ayakkabı hırsızı yakalandı! Çaldığı ayakkabıyı montuna saklamış

Manisa’da akaryakıt, traktör bayilik-servis, otomotiv, tarım gibi sektörlerde öncü firmalar arasında yer alan KAYA A.Ş., geçtiğimiz günlerde Salihli ilçesine 6’ıncı akaryakıt istasyonunu açtı. "Kaliteli yakıt, kaliteli hizmet" sloganıyla uzun yıllardır kentte sektörü adına önemli hizmetlere imza atan KAYA A.Ş.’nin Salihli Otogar karşısına açılan akaryakıt istasyonu Petrol Ofisi markasıyla taçlandırıldı. KAYA A.Ş., bünyesindeki diğer işletmeler gibi Salihli akaryakıt istasyonunda da kadın istihdamına büyük önem verdiği belirtildi.

MODERN VE YENİLİKÇİ İSTASYON
 Bölgede 7/24 hizmet verecek olan KAYA A.Ş. Salihli Akaryakıt İstasyonu, modern ve teknolojik ekipmanlarla, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım ile faaliyetlerini sürdürmeye başladı. Ücretsiz oto yıkama, ücretsiz araç kokusu, ücretsiz çay, ücretsiz limonata gibi hizmetlerle müşteri memnuniyetini üst planda tutmayı hedefleyen KAYA A.Ş. Salihli Akaryakıt İstasyonunda, kadın istihdamına da büyük önem verildi.

METİN KAYA: "YENİLİKLERİ ÖN PLANDA TUTTUK"
Hizmete açılan akaryakıt istasyonuyla ilgili açıklamalarda bulunan KAYA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kaya, bağlı bulundukları sektörlerde yaptıkları yatırımlarla istihdama da katkı sağlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Salihli’ye yeni bir akaryakıt istasyonu kazandırdık. Bu kapsamda şirketimiz bünyesindeki 6’ıncı akaryakıt istasyonu olarak burası faaliyete geçmiş durumdadır. Bölgedeki bu eksikliği gidermek ve vatandaşlarımıza müşteri memnuniyeti ön planda olacak şekilde hizmet vermek ilkesiyle bu yola çıktık. Uzun yıllardır olan birikimimizi burada perçinleyerek, sektörde her zaman olduğu gibi yenilikleri ön planda tuttuk. Bu akaryakıt istasyonumuzda kaliteli akaryakıtla birlikte, büyük bir de marketimiz bulunmaktadır. Tek temennimiz istasyonlarımıza gelen her müşterinin, memnun bir şekilde buradan ayrıldığını görmektir. Burada vatandaşlarımıza yapacak olduğumuz hizmetlerden dolayı çok mutluyuz. Akaryakıt istasyonumuz Salihli ilçemize hayırlı olsun." dedi.

Editör: TE Bilişim