Güne MHP Alaşehir İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başlayan Milletvekili Adayı Nurullah Savaş, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ı da makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Uçak ile çarşı ve Pazarcı esnafıyla tek tek tokalaşan ve esnafın sorunlarını dinleyen Savaş, akşam ise MHP Gölmarmara İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katıldı. 
“ÇİFTÇİ VE ESNAFI RAHATLATACAĞIZ”
Milletvekili Adayı Nurullah Savaş ziyaretleri sırasında MHP’nin her kesimi kucaklayan bir Seçim Taahhütnamesi hazırladığını anlattı. Özellikle çiftçi ve esnafın kalkındırılması için özen gösterildiğini söylenen Savaş, “Belediye Başkanlığım döneminde Selendi’de yaptığım çalışmalar benim en güzel referansımdır. Şimdi bu tecrübeyi ve birikimi Ankara’da sizleri temsil ederek Manisa’nın tamamına yaymak istiyorum. MHP olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduk. Bugün Alaşehir ilçemizdeyiz. Alaşehir tarımı ile Manisamızın ve Ege Bölgesi’nin en önemli merkezlerinden birisidir. Onların sorunları bizlerin sorunudur. Geçtiğimiz günlerde açıkladığımız Seçim Taahhütnamemizde çiftçi ve esnafımızı ilgilendiren çok önemli başlıklar var. Esnaf ve çiftçimizin en büyük yükü olan vergi ve prim yükünü hafifletilmesi, çiftçimizin kullandığı mazottaki verginin tamamen kaldırılması önceliklerimiz arasında. Sulamada ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten ise KDV almayacağız. Tabiki de bunları yapabilmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var.” dedi. 
GÖLMARMARA’DA İFTAR
MHP Gölmarmara İlçe Teşkilatının düzenlediği İftar Programına MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte katılan Nurullah Savaş Gölmarmaralı vatandaşlarla iftar yaptı. Burada yaptığı konuşmada seçime 25 günlük bir süre kaldığını belirten Savaş “Allah kabul etsin bugün orucumuzu Gölmarmaralı hemşerilerimizle açtık. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımızla milletvekili adaylarımız ile vatandaşımıza ulaşıyoruz. Partimizin duruşunu anlatıyoruz. İnşallah 24 Haziran akşamı Manisa’yı Ankara’da güçlü şekilde temsil edecek sayıya ve oya ulaşacağız.”

Editör: TE Bilişim