Yunusemre Belediye Başkan Adayı Kürşad Mithat Özkan’a ziyarette İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Filiz Tuğçe Ayrancı, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Mersinli ve Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti. Kadınlar ile tek tek selamlaşan Özkan, Yeni Mahalle’nin sorunlarını kadınlardan dinledi. Hem ilçe geneli hem de Yeni Mahalle için hazırlanan projelerden bahseden Özkan, Yeni Mahalleli kadınların sorularını da yanıtladı.

Yeni Mahalle’nin,  Yunusemre İlçesinin en büyük ve en önemli mahallelerinden biri olduğunu vurgulayan Millet İttifakı'nın Yunusemre Belediye Başkan Adayı Özkan, “Yeni Mahalle’yi çok önemsiyoruz, verilen sözler havada kalmayacak, göreceksiniz seçildikten sonra da bugün nasıl sizin aranızdaysam, o zaman da aranızda olacağım, ben de sizin gibi halkın içinden bir insanım” diye konuştu.

Kürşad Mithat Özkan, Yeni Mahalle’nin kadınlarından 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için de destek istedi. Toplantıya katılan kadınlar, Özkan ile sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim