Haber: Ahmet Ünsal

Gelecek Partisi Manisa Kurucu İl Başkanı Mustafa Keskin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra parti için çalışmaya devam edeceğini belirtti. Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak, Türkiye’de 8. kadın il başkanı olarak atanmanın onurunu yaşadığını söyledi.
Siyasette kadın olarak yer almanın önemli olduğunu belirten Onultmak, destek veren herkese teşekkür etti. Onultmak, siyasetçi olmanın bir çocukluk hayali olduğunu vurguladı. 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ,  kurucu il başkanı Mustafa Keskin’e bugüne kadar partiye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti, yeni il başkanı Nurten Onultmak’a görevinde başarılar diledi. 

ÖZDAĞ’DAN ÜZÜM FİYATINA TEPKİ 
  
Açıklanan kuru üzüm fiyatlarına tepki gösteren Özdağ, “Geçen seneki fiyatlar bu sene. Enflasyon ortada. Sayın Erdoğan ben muhatap kabul ederim, milletvekillerini etmem ki. Sensin Adalet ve Kalkınma Partisinin Genel Başkanı. Cumhurbaşkanlığının şapkasına sığınarak ben bundan muafım diyemezsin.  Manisa tarım bölgesi, sanayi bölgesi, esnaf şehridir. Bu insanlar ne yapacak. Biz uzaya adım adım gidiyormuşuz. O gün Bakan Mustafa Varank öyle söyledi. Bırak uzaya gitmeyi, sen bu üzümün girdilerini bir ucuzlat. Tank yapacağınızı yerli ilaç yapın, yerli gübre üretin, Bu ülkeyi tek adamla yönetemezsiniz.”

SEÇİM AÇIKLAMASI

Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ, Manisa’da yurt sorununu çözemeyen zihniyet ve yönetimlerle karşı karşıya olduklarını dile getirerek, “Manisa’da öğrenciler yurt yapamıyor. Ondan sonra Fethullah Gülen niye çıkıyor. Fethullah Gülen de çıkar başkaları da çıkar. Yurtları doğru yapsana, okulları doğru yapsana. 13 tane organize sanayi bölgesi var ara eleman yok. Burada endüstri meslek liseleri kurun diyoruz ihtiyaç olmayan bir şeyi açarsanız o israftır” diye konuştu. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e gelecek seçimlerde yeniden aday olması çağrısında bulunan Özdağ,  “İki defa CHP sayesinde, bir defa AK Parti sayesinde dört ayak üzerine düşerek belediye başkanı oldun. Seninle yarışmak istiyorum. Cumhur ittifakı var mısınız? Ama Cengiz Ergün’ü aday gösterin. Başka aday çıkarmaya kalkmayın. Madem arkadaşı belediye başkanı yaptınız. Çok makbul, çok mübarek, başarılı adam dediniz şimdi de o makbul adamdan vazgeçmeyin. Sayın Cengiz Ergün sende siyaseti bırakacağım falan deme. Sen siyaset yapmaya devam et” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim