Resmi Gazete’de yastık altı altın düzenlemesinin yayınlanmasının ardından iktidarın ekonomi politikalarına bir eleştiri de İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz’dan geldi.

İYİ Partili Eryılmaz; iktidarı, gerçeklerden kopuk bir anlayışla yönetmeye çalıştığını ve bunun acı sonuçlarını Türk halkının çektiğini söyledi. 

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “AK Parti iktidarı, kendi yandaşlarının ne kadar rahat yaşadığını görünce, Türk milletinin de böyle bir hayat sürdüğünü düşünüyor. Tamamen gerçeklerden kopmuş, bir hayal dünyasında yaşayan ve bunu sefalet çeken halka kabul ettirmeyen çalışan bir iktidar Türkiye’yi yönetiyor. Şimdi de yastık altındaki altınlarla ilgili utanmadan Resmi Gazete’den karar yayınlatıyorlar. Halkın yastık altında doları, altını mı kaldı? Türk milleti, evine bir parça et alabilirse altın almış gibi seviniyor. Kaynaklarımızı tüketen iktidar, üstüne üstlük bir de halkımızda dalga geçiyor, aklımızla oynuyor. Türkiye bu rezilliği yaşamak zorunda değil” dedi.

“HAZİNEDE REZERV BIRAKMADINIZ, BEDELİNİ YİNE HALKA ÖDETİYORSUNUZ”

Başkan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Türk milletinin Merkez Bankası’ndaki rezervi, bir kişinin inadı uğruna bile isteye, göz göre göre eritildi, eksi rezerve düşüldü. Şimdi de döviz faizli hesaplarla, yastık altı altın düzenlemeleriyle rezervleri biraz olsun düzeltmeye çalışıyorlar. Ekonomiyi batırıp, bedelini yine halka ödetiyorlar. Türkiye bu kadar karanlık, bu kadar kötücül, bu kadar beceriksiz ve iş bilmez bir iktidarı hak etmiyor. AK Parti iktidarının 20 senenin sonunda ülkeyi getirdiği hal bu. Evlerimize meyve sebze alamaz duruma geldik. Bir an önce halkın önüne sandık getirilmeli, erken seçim talebimizi her fırsatta olduğu gibi bir kez daha dile getiriyoruz. Türk milleti daha fazla acı çekmek, acı reçeteyi uygulamak, bedel ödemek istemiyor. Yapılacak olan ilk seçimde bu iktidardan kurtulacağız ve halkımızı İYİ Parti kadrolarının yönetimiyle tanıştırıp Türkiye’nin üzerine güneşin yeniden doğmasını sağlayacağız”

Editör: TE Bilişim