Anma töreni sonrası konuşan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Biz, Manisa’nın menfaatleri doğrultusunda yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Her parti kendi adayını çıkarabilir. Bunda hemfikiriz ama bunda bildiğimiz bir şey var. Cumhur İttifakı’nın hiçbir adayına bizim seçmenlerimiz oy vermeyecek. Bunu öyle bilin” dedi.
BALABAN: “MİLLET İTTİFAKI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Millet ittifakıyla ortak aday çıkarma konusunda görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Yerelde il örgütlerimiz yetkilidir. Yerelde nasıl iyi bir sonuç alacağımız konusunda görüşmeler sürüyor. İsimlerden çok ilkeler üzerinde konuşuyoruz” dedi. 
Balaban, şunları söyledi:
“Bizler de yerel seçimlere en iddialı şekilde hazırlanıyoruz. Manisa’da ‘Millet İttifakı’nın başarısı için çalışacağız. Hasan Başkanımın da dediği gibi, Cumhur İttifakı’na, Millet İttifakı’ndan gidecek bir oy yok. Rejimin değişmesine sonuna kadar karşıydık. Yeniden parlamenter sisteme dönmek için mücadelemizi sürdürüyoruz. Tek adam rejimine neden olan partilere bu süreçte artık hiçbir zaman oy çıkmayacağını da ben gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.”

Editör: TE Bilişim