Manisa'da teşkilatlanma çalışmalarını aralıksız sürdüren Gelecek Partisi Manisa İl Başkanlığı; Gördes, Salihli, Köprübaşı, Akhisar ve Şehzadeler ilçe başkanlarının atanmasının ardından, altıncı ilçe başkanlığı atamasını da Manisa'nın Soma ilçesinde gerçekleştirdi. 

Program çerçevesinde açıklama yapan Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa KESKİN,  " Soma ilçe başkanlığına atanan Ünsal UZUNYILMAZ, Manisamızında yakından tanıdığı bir isim. Kendisi 15 yıl belediye baskanlığı görevinde bulunmuş, siyasi tecrübesi yüksek,  Soma'da doğup büyümüş ve Soma'da ikamet eden evli, 4 çocuk babası bir kardeşimizdir. Bu kutsal görevinde kendisine başarılar diliyorum." dedi.

Ünsal UZUNYILMAZ'a kurucu İlçe Başkanlığı belgesini takdim eden Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa KESKİN, " Soma ile birlikte altı ilçemizin kurucu başkanlarını atamış bulunmaktayız. Diğer 11 ilçemiz ile ilgili gerekli tüm çalışmalarımız süratle devam ediyor. Kısa sürede  tüm ilçelerimizin atamalarını tamamlayıp; geleceğe güçlü ve emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi. 

Atama programına, Gelecek Partisi Politikaları İzleme Kurulu Üyesi ve İl Koordinatörü Gizem SATIOĞLU ÖCMENLER, İl Başkanı Mustafa KESKİN, ve İl Teşkilat Başkanı Abdulselam ALPKAN katılım sağladı.

Editör: TE Bilişim