Gelecek Partisi'nde Manisa il başkanının kim olacağı belirsizliğini korurken, Selçuk Özdağ üç isim üzerinde durduklarını söyledi.

Manisahaberleri.com Genel Yayın Yönetmeni Murat Yalçın'a konuşan Özdağ, üç ismin Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'na iletileceği, yakın zamanda da kamuoyuna duyurulacağını belirtti.

Özdağ, Murat Yalçın'ın ısrarlı sorularına rağmen isim vermedi.

"İl binamızı da belirledik"

Gelecek Partisi'ne çok fazla talep olduğunu kaydeden Özdağ, "Ak Parti'den partimize çok fazla talep var. İl binamızı da belirledik. Parti il binasının açılmasının ardından istifalar ve partimize geçişler olacak. İl binasının açılışına Sayın Ahmet Davutoğlu gelecek. O da ziyaretler yapacak. Yönetim kuruluyla bir toplantı yapacak. akşam da konferans verecek. Siyaseti, gündemi değerlendirecek. Parti binasının açılışını yaptıktan sonra da yetkililerle görüşecek. İlçe başkanlarını atayacak" dedi.

İlçe başkanları belirlendi

Manisa'da ilçe başkanlarının da belirlendiğini ifade eden Özdağ, "Hemen hemen tüm ilçe yöneticilerimizi  hazırladık. Her ilçede 5 ila 20 arası komisyonumuz var. Bunların çoğunluğu siyasetin dışında. Her partiden var. Güçlü bir yapı. 500'e yakın bir isim var havuzda. Uzun zamandır toplantı yapıyoruz. Yarın da toplantımız yapılacak." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim