Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin partisinin Saruhanlı kurucu ilçe başkanlığın ıAv. Mervan Karaca' ya emanet ettiklerini açıkladı. 


Av. Mervan Karaca' ya Gelecek Partisi Saruhanlı Kurucu ilçe Başkanlığı belgesini takdim eden Mustafa Keskin, " Şuana kadar Manisamızda atanan en genç siyasetçi kurucu ilçe başkanımız olan Av. Mervan Karaca'yı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Saruhanlı ilçemize Manisamıza ve partimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.  

Gelecek Partisi'nin kendisinde ayrı bir yeri ve önemi olduğunu belirten Saruhanlı Kurucu İlçe Başkanı Av. Mervan Karaca " Genel Başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu'nun ve Genel Başkan Yardımcımız Sn. Selçuk Özdağ'ın kurmuş oldukları partinin bir neferi olmak benim için ayrı bir onur ve gurur kaynağı. Manisa İl Başkanlığımız ile birlikte, Manisamız ve Saruhanlı ilçemiz adına tüm gayretimizle çalışacağız. Hedefimiz Türkiye Büyük Millet Meclisinde, Manisa Büyukşehir ve ilçe belediyelerimizde Gelecek Partisi olarak halkımızı en iyi şekilde temsil etmek ve vatandaşımızın özlediği, beklediği hizmetleri en iyi şekilde sunabilmektir. Bu bağlamda,

Saruhanlı Kurucu İlçe Başkanlığı görevini adıma layık gören Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin'e, İl teşkilat Başkanı Abdulselam Alpkan'a ve tüm il yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum."

Av. MERVAN KARACA KİMDİR ?

15 Haziran 1993 Bursa Mustafa Kemal Paşa'da 4 çocuklu çiftçi bir ailenin 3. Çocuğu olarak dünyaya geldi. 

Aslen Mardinli olan Mervan Karaca, 1997 yılından bu yana ailesi ile birlikte Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde ikamet ediyor. 2017 yılında Antalya Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Karaca, 28 Kasım 2018'den bu yana Saruhanlı' da Kendine ait büroda  serbest avukat olarak mesleğini icraa ediyor.

Programa, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin Gelecek Partisi Ticaret Politikaları Başkan Yardımcısı ve Manisa İl Koordinatörü Gizem Satıoğlu Öcmenler ile Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdulselam Alpkan katılım sağladı.

Editör: TE Bilişim