İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Buradan millete soğan ve ekmeği reva gören milletvekiline sesleniyorum. Gazi Meclisimiz TBMM'de Manisa'yı temsil etmenizden dolayı büyük bir utanç duyuyorum” dedi. 

İYİ Partili Eryılmaz açıklamasında, “AK Partili siyasetçiler, gücün ellerinden gittiklerini gördükleri için büyük bir akıl tutulması yaşıyor. Bir milletvekili çıkıp, sanki halkımız her hafta et yiyormuş gibi, '2 kilo yiyeceğinize 1 kilo et yiyin' diyor, '2 domates yiyorsanız 1 domates yiyin' gibi sağlıksız açıklamalar yapıyor. Manisa'nın milletvekili ise çıkıp fakirliği anlatan halka, 'paranız yoksa yollara bakın, ne kadar güzel' diyor, vatandaşlara 'soğan ve ekmek yiyin' diye nasihatler veriyor. Bir diğeri çıkıp, benzin kuyruklarının zamlardan dolayı değil, ülkede çok araba olduğu için yaşandığını söylüyor. Bu siyasetçiler utanmadan, sıkılmadan, yüzleri bile kızarmadan organize bir şekilde vatandaşlara yalan söylüyordu ve bunu biliyorduk. Ama bu açıklamalarla birlikte artık sadece yalan söylemiyorlar, ekonomik sıkıntıda olan tüm vatandaşlarımızla dalga geçiyor” dedi.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Esnafımız, gencimiz, emeklimiz, memurumuz, işçimiz, iş insanımız, girişimcimiz; ülkemizde en güzel ve en zengin şekilde yaşamayı hak ediyor. Buradan millete soğan ve ekmeği reva gören milletvekiline sesleniyorum. Gazi Meclisimiz TBMM'de Manisa'yı temsil etmenizden dolayı büyük bir utanç duyuyorum. Çok istiyorsanız soğan ve ekmeği 3 gün boyunca siz tüketebilirsiniz. Türk milleti cebindeki paranın yetip yetmeyeceğini düşünmeden eti ve sebzeyi yemeyi sonuna kadar hak ediyor. Milletin vekilleri vatandaşa hayatta kalma fikirleri vereceklerine; 128 milyar doların nereye gittiğini, vatandaşın geçmediği yollara neden para ödediğini, kamu israfının neden en üst noktada olduğunu, her kamu kurumunda yolsuzluk ve liyakatsizliğin neden arttığını, dünyanın hiçbir ülkesinde kabul görmeyen, hayal ürünü bir ekonomi sisteminde ısrar edilerek neden 82 milyonun denek yerine konulduğunu AK Parti Genel Merkezi'ne ve Genel Başkanlarına sorabilir. Artık vatandaşlarımızla dalga geçmeyi bırakın ve millete verdiğiniz bu fikirleri yalnızca kendinize saklayın”

Editör: TE Bilişim