Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı eski Ak Parti Milletvekili Selçuk Özdağ'a evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlendi. Özdağ'ın hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Olayı kişisel Twitter hesabında duyuran Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, şunları söyledi:

"Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir."

Ahmet Davutoğlu'ndan açıklama

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu saldırıya tepki gösterdi. Davutoğlu saldırıyı kınadı. Davutoğlu, Özdağ'a saldırının faillerinin bulunmasını istedi.

Davutoğlu açıklamasında şunları söyledi:

"Genel başkan yardımcımız Selçuk Özdağ'a evinden çıktığı esnada silahlı ve sopalı bir saldırı söz konusu.
Olayın detaylarını araştırıyoruz ancak hiç şüphe götürmeyen husus şudur ki bir siyasiye evinin önünde silahlı birkaç kişi birden onun arabasını yönelip saldırmışsa bunun hiçbir farklı izahı olamaz. Açık bir terör faaliyetidir. 
Bugün eğer terör Ankara'nın caddelerine inmişse ve Türkiye'nin en tanınmış siyasilerden birine, milletin bütünlüğü için her türlü çabayı sarf etmiş, son olarak da 15 Temmuz sonrası Feto araştırma komisyonunda en çetin mücadeleyi vermiş bir siyasiye saldırı oluyorsa, biz bunun adına siyasi terör deriz.  Ve gerekenin yapılmasını herkesten bekleriz. Burada 3 mesajımız var.  Biri doğrudan Sayın Cumhurbaşkanımıza... Ülkedeki her türlü olumlu ve olumsuz gelişmenin bir numaralı sorumlusu Cumhurbaşkanlığı makamıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye böyle bir yapı getirdi. Sayın Cumhurbaşkanından açık ve net bir açıklama bekliyoruz. Hiçbir şekilde üstü örtülemeyecek bir siyasi cinayetle, bir siyasi terörle karşı karşıyayız. 
Sayın Cumhurbaşkanından derhal açıklama bekliyoruz. İçişleri Bakanlığından ve güvenlik birimlerinden açıklama bekliyoruz. 
Şu anda Sayın Selçuk Özdağ Ankara'da hastanede tedavi altındadır ve çok ciddi bir kan kaybı da söz konusudur. 
Gün geçmeden saat geçmeden bugün açıklama bekliyoruz. 
Kamera kayıtları vardır, istihbaratları vardır. Hiçbir mazeret kabul etmiyoruz. 
İkincisi saldırıyı tertipleyenler ve saldırıda piyon olarak kullanılanlar tespit edilmelidir."

Editör: TE Bilişim