CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban tarafından karşılanan Nalbantoğlu’nun ziyaretinde CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. 
CHP il başkanlığına gerçekleştirilen ziyarette PM üyesi Nalbantoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Geçmişte partisi için bir çok görevde bulunduğunu dile getiren CHP PM üyesi Rıfat Nalbantoğlu yaptığı açıklamada erken seçim olacağının sinyallerinin verdi. 

CHP PM üyesi Nalbantoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Yaşanan bütün bu zorluk arasında şimdi farklı bir şey var. Bu farklılık ise gerçekten partimiz için bir iktidar yolu açılmıştır. Partimiz şuanda iktidar olma açısından hedefini çok iyi doğrultmuş durumda. Son gerçekleştirdiğimiz kurultayımıza da zaten ‘İktidar Kurultay’ı adını vermiştik. Bir anlam yüklediğimiz kurultayımızdan sonra iktidara koşar adımlarla ilerliyoruz. Bir tane meselemiz var. Bu meselemiz ise partimizi iktidara taşıyabilmek. İnşallah önümüzdeki seçimlerde partimizi iktidar yapacağız. Kurultayımızda iktidar kelimesini önümüzdeki seçimlerde ete ve kemiğe büründüreceğiz. 
Türkiye’de çok hızlı gelişmeler oluyor. Bir hafta önce üstünde konuşulması imkansız olan şeyler bugün çok daha somut olarak konuşulur hale geliyor. Israrla 2023 deseler de ülke şuanda koşar adım seçime doğru gittiğini görüyoruz. İktidarın yaşadığı olumsuzlukları halkımıza iyi anlatır ve bu olumsuzlukları iyi değerlendirebilirsek iktidarı yakalayacağımıza inanıyorum. Bugün ülkenin seçime gitmesindeki var olan değişkenler bizim elimizde değil. Bizim elimizde olmamasına rağmen süreci doğru izleyip, doğru okuyup, olan değişkenler karşısında doğru tavırlar koyarsan o zaman dinamikler lehimize gelişir. İşte biz bunu başarıyoruz. Biz o aşamadayız. Bir hafta önce bunları konuşsaydık bize bunun bir hayal olduğunu söylerlerdi. Ama şimdi hayal değil. Gerçekler ortada. Bu süreci doğru yönettiğimize ve yöneteceğimize inanıyorum. Bunun için parti içi dayanışmamız, birliğimiz ve beraberliğimiz çıktığımız iktidar yolunda çok önemli. Bunu başaracağımıza inanıyorum.’’


CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban ise ziyarette yaptığı açıklamada Parti Meclis Üyesi Rıfat Nalbantoğlu’nun partiye gerçekleştirdiği ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Sayın Rıfat Nalbantoğlu siyasetteki birikimiyle, donanımıyla, verdiği sözleri yerine getirmesiyle partimizin önemli değerlerinden biridir. Kendisiyle bugüne kadar ne konuştuysak hepsini yerine getirmiş bir büyüğümüzdür. Hem partimize yaptığı katkılardan hem de Manisa il örgütüne verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

Editör: TE Bilişim