İçişleri Bakanlığı tarafından terör örgütleriyle iltisaklı çalışanları olduğu iddiasıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik özel teftiş başlatıldı. 

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, AK Parti’nin gündem değiştirmek için yeni bir hamle yaptığını söyledi. Başkan Eryılmaz, “Ülkemizin hali ortada. Doları 18 TL’ye getiren iktidar, ne olduğu ve kimin haberi olduğunu bilinmeyen bir operasyonla doları 11’lere indirdi. Kimin 18’lerden dolar satıp tekrar 11’lerden dolar aldığını bilmiyoruz. Asgari ücret, uygulamaya başlamadan eridi. Vatandaşımız büyük bir enflasyon canavarıyla tek başına mücadele etmek zorunda bırakıldı. Tüm bunların üstünü örteceğini sanan iktidar, yeni arayışlara girdi” dedi. 

“GÜNDEM DEĞİŞTİRME ÇABALARI NAFİLE”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne özel teftiş başlatılması, kelimenin tam anlamıyla iktidarın Millet İttifakı’ndan ve millet ittifakı belediye başkanlarından ne kadar korktuğunu gösteriyor. Ekonominin konuşulmaması için ne yaparlarsa yapsınlar halk nezdinde tutmayacak çünkü artık tuz koktu, vatandaş AK Parti’nin gidiş biletini kesti. Gündem değiştirme çabaları nafile. Halk, önüne getirilen ilk sandıkta AK Parti’yi tarihin karanlık sayfalarına gömecek ve Türkiye’ye güneş doğacak.”

Editör: TE Bilişim