Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, İ̇smail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan, Tamer Akkal, Ak Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Gençlik Kolları MKYK üyesi Coşkun Keklik, İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, ilçe gençlik Kolları başkanları il gençlik Kolları yönetimi video konferans üzerinden il gençlik Kolları bayramlaşma programında bir araya geldi.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, “ Manisalı hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye davetimizi kırmayıp bayramlaşma programımıza katılımlarından dolayı gençlik Şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum.  Bakanım ve milletvekillerimiz bizleri kırmayarak programımıza şeref vermişlerdir. Öncelikle Bakanım olmak üzere Milletvekillerimin, il başkanımın, MKYK üyemin ve tüm gençlik kolları teşkilatlarımın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Pandemi sürecinde teşkilatlar olarak var gücümüzle çalıştık, devletimizin başarılı çalışmalarına destek olmaya gayret gösterdik” dedi. 
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, “Çok değerli yol arkadaşlarımla buluşmak ve bu buluşmayı Ender başkanımın sağlamasından dolayı çok mutluyum. 
Ardından Gençlik Kolları MKYK üyesi Coşkun Keklik, İl başkanı Salih hızlı ve milletvekillileri Tamer Akkal, M. Ali Özkan, Semra Kaplan Kıvırcık, İsmail Bilen, Uğur Aydemir ve Murat Baybatur selamlama ve bayram tebriki konuşmalarını gerçekleştirdiler.


Editör: TE Bilişim