AK Parti Manisa Gençlik Kolları’nın organize ettiği etkinlikte Maldanlıların istek ve taleplerini dinleyen Akkal, gündeme dair de değerlendirmelerde bulundu. Muhalefetin erken seçim talebine dair konuşan Akkal, “Muhalefetin erken seçim diye tutturmasına bakmayın. Altını dolduracak argümanları yok. Her geçen gün toparlanan sorunları çözen bir iktidarımız var. Zaten görüyoruz ki sesleri de pek çıkmamaya başladı. Milletin değerlerini ayaklar altına alan ve bununla övünen ayrıca kurdukları iş birlikleri ile düşman sevindiren bir muhalefetin memleketin geleceğinde yeri de yoktur yetkisi de yoktur” dedi.

İMAMOĞLU'NU ELEŞTİRDİ

Yoğun geçen TBMM gündeminin ardından verilen bir haftalık arayı seçim bölgesi Manisa’da değerlendiren AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal, önceki akşam AK Parti Manisa Gençlik Kolları Başkanı Samet Doğuş ve parti üyeleri ile Yunusemre ilçesine bağlı Maldan Mahallesi’nde temaslarda bulundu. Maldanlıların meşalelerle karşıladığı AK Parti heyeti önce gençlerle buluştu. Ardından da mahalle sakinlerinin talep ve isteklerin dinledi. Maldanlı gençlerin futbol sahası ve çim saha talebi için gerekli görüşmeleri yapacağını söyleyen Akkal, ayrıca sulama amaçlı kullanılacak su ve ulaşımda yaşanan sıkıntıların da çözümü için gerekli kurumlarla iletişime geçileceğini ifade etti. 
Soru-cevap şeklinde geçen toplantıda Akkal, gündeme dair gelen soruları da yanıtladı. Muhalefet partilerinin kendi belediyelerini yönetmekten aciz olduğunu ve bunun son örneğinin birçok kez şahit olunan İstanbul’da gördüklerini söyleyen Akkal, “Depremde kayağa giden, selde sahil kenarında keyif yapan kar yağdığında da İngiliz büyükelçi ile balık tuzlayan bir belediye yönetiminin beceriksizliğinin bedelini İstanbullular ödedi. Millete trol diyenlerin en büyük trolün kendileri olduğunu ve kendi parti yönetimlerini de bu trol ağına katarak nasıl bir rezilliğe ortak olduğunu da gördük” diye konuştu.

Milletin gündeminde erken seçimin olmadığını ancak muhalefetin seçmenini diri tutmak adına erken seçim türküsünü devamlı tekrarladığını söyleyen Akkal, “Bu milletin manevi değerlerini aşağılayan ve üstüne körü körüne bunu savunan bir CHP zihniyeti ve bunun peşine takılan benzemezler ordusu ile karşı karşıyayız. Tek bir proje üretmeyen çözüm önerisi sunmayan bir muhalefetin erken seçim diye tutturması da boşadır. Milletimiz bunların geçmişini iyi bildiği için dönüp bakmıyor da zaten. Cumhurbaşkanı adayı bile belirleyemeyen bir muhalefetin ne kadar çaresiz olduğunu beraber izliyoruz. CHP ve peşine taktığı kırık dökükler yakında adaylık konusunda bakın neler yaşayacaklar. Görüyoruz ki benzemezler ittifakında çatlaklar başladı. Birbirlerine muhtaç olmadıklarını beyan etmeye başladılar. Bunlar daha iyi günleri. Her biri ayrı köşede gizli ittifaklar peşinde koşuyor, bunun da farkındayız. Çıkarlar üzerine kurulan ittifaklar yıkılmaya mecburdur. Çıkarları karşılanmayınca nasıl da sesleri yükseliyor görüyorsunuz. Belediyelerden ihale kapma derdine düşen adam yerleştirme yarışına girenler gün gelecek birbirini koltuğundan etmek için savaşa girecekler” ifadelerine yer verdi. 

Cumhur İttifakı’nın belli değerler üzerine kurulduğunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirme gayesiyle bu yola girildiğini söyleyen Akkal,” Bu milletin bugüne kadar güvendiği ve bundan sonra da güveneceği tek kişi Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Tek bir hamlesi ile muhalefet başta olmak üzere tüm Türkiye düşmanlarını ters köşe yapan Cumhurbaşkanımız, her sıkıntıyı biliyor ve çözüm için gerekli mercileri harekete geçiriyor. Daha güvenli ve huzurlu bir ülkenin temelini attık şimdi de üzerini inşa etmeyi sürdüreceğiz. Kurdaki anormallik nasıl düzeldiyse enflasyon başta olmak üzere milleti sıkıntıya sokan tüm olumsuzluklar da çözüme kavuşacak. Bunun için var gücümüzle hem masadayız hem de sahada. 2023 seçimlerinden zaferle çıkmak için her birimiz görevimizi tam olarak yapmalıyız. Parti teşkilatlarımızla devamlı iletişim halinde olmalıyız. Nerede bir sıkıntı var çözmeliyiz, çözemezsek bile gerekli yerlere iletmeliyiz. Mutlaka bir yolu bulunur ve çözülür. Bu kadrolar bugüne kadar milyonlarca gönülde iz bıraktı. Bundan sonra da katlayarak yolumuza devam etmeliyiz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim