Şırnak'ta 25 Nisan'da PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Sadık Akın'ın 8 Ağustos 2018’de oğlu dünyaya gelmişti. Şehidin isminin verildiği 8 aylık minik Sadık’ın öğrendiği ilk kelime “baba” oldu.   
 
Manisalı Astsubay Üstçavuş Sadık Akın, Şırnak'ta 25 Nisan'da PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşmüştü. Sadık Akın'ın
Hamile olan eşi Şenay Akın, yaşadığı tarifsiz acıya rağmen 8 Ağustos 2018’de şehitten kalan belki de en büyük hatıra olan oğlunu dünyaya getirdi. Şehidin isminin verildiği minik Sadık şimdi sekiz aylık.
Anne Şenay Akın, oğlunun görüntülerini Manisahaberleri.com’la paylaştı. Minik Sadık’ın ilk mırıldandığı şey “baba” kelimesi oldu. Sekiz aylık Sadık’ın bu halleri görenleri duygulandırıyor.    
Oğluna şehit eşinin ismini veren Şenay Akın, 5 aylık hamileyken eşinin şehit haberini aldığını hatırlatarak, “Eşim; ‘yaşarsam oğlumun adı Mustafa Kemal olacak, eğer bir gün şehit olursam ona benim ismimi verin’ vasiyetinde bulunmuştu. Biz de oğluma eşimin simini verdik. Sadık 8 aylık oldu. Ve şehitten bana kalan en önemli emanet” dedi.  
HAİN SALDIRIDA ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ   
Şırnak merkeze bağlı Soru Tepe mevkisinde 23 Nisan'da PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan Jandarma Üstçavuş Sadık Akın, kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesi'nde 2 gün sonra şehit olmuştu.