‘Yetik Ozan’ mahlasıyla bilinen Alparslan Türkeş'in damadı Manisalı yazar Turgut Günay fuarda gerçekleşen konferansta anlatıldı. Manisalı yazar Orhan Haşim Elmalı'ın da şiirler okuduğu etkinlik, kitapseverlerden ilgi gördü. 
Manisa’da kültür şöleni devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen 2. Manisa Kitap Fuarı, 104 yayınevi, 100’den fazla yazar ve çizeri Manisalı kitapseverlerle buluşturuyor. Bu yıl ilk defa şiir ve türkü dinletilerine de ev sahipliği yapacak fuar, 7 Ekim Pazar gününe kadar Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.  

'YETİK OZAN' ŞİİRLERLE ANILDI

Manisa'da ‘Yetik Ozan’ mahlasıyla bilinen Alparslan Türkeş'in damadı Manisalı yazar Turgut Günay'la ilgili konferans düzenlendi. 'Yetik Ozan', Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Davut Şahin'in anlatımı ve Manisalı yazar Orhan Haşim Elmalı'ın okuduğu şiirlerle anıldı. Okuyucuların ilgi gösterdiği konferansa Manisalı yazarlar Engin Topuz, Ümit Rona, Osman Özbaş ve kitapseverler katıldı. 
ŞAHİN: "BU FUARLAR SÜREKLİLİK KAZANMALIDIR" 
Etkinlik sonrası katılımcılara teşekkür eden Şahin, "Böylesine güzel bir fuarda böylesine faydalı bir konferansı sunmamızı sağlayan SNS Fuarcılık'a teşekkürü bir borç biliyorum. Burada 'Yetik Ozan' İ anma ve anlatma fırsatı bulduk. Manisa'da böyle bir puan olması büyük bir kazanımdır bu fuarların süreklilik kazanması gerekiyor. Herkese çok teşekkür ediyorum" 
"KİTAP FUARI MANİSA İÇİN KÜLTÜREL BİR DEĞERDİR"
Manisalı yazar Orhan Haşim Elmalı, "Bize bu etkinliği yapma olanağı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Kitap Fuarı Manisa için kültürel bir değerdir. Bu değere sahiplendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim