Bayram tatili ve yaz tatili sezonu yaklaşıyor. Yola çıkacak olan araçlarda bakım ve mini bakım önemli bir ayrıntı. Volkswagen Demoto’dan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:  

Bakan Işıkhan net konuştu: "Asgari ücrete ara zam yok" Bakan Işıkhan net konuştu: "Asgari ücrete ara zam yok"

''Seyahat öncesi çok kısa bir zamanda yaptırabileceğiniz bir bakım ile hem aracınıza hem de can güvenliğinize gelebilecek zararların önüne geçeceği gibi yakıt tasarrufu da sağlar. Periyodik bakım zamanı gelmemişse bile uzun yola çıkmadan önce araç sıvıları başta olmak üzere fren sistemi, klima ve lastiklerin kontrol edilmesi büyük önem taşımaktadır. Volkswagen’inizi bayimize getirerek; lastiklerin havası, diş derinliği ve rot balans kontrolü, araç fren sistemi kontrolü, motor yağı ve diğer sıvıların kontrolü, hava filtresi kontrolü ve onarımı/değişimi, motor aksamındaki kayışların kontrolünü, cam silecekleri ve aydınlatma sistemi kontrolü ve akü kontrolü gibi sizi ve aracınızı güvene alacak işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Ayrıca yola çıkmadan trafik sigortası ve kaskonuzun son sürelerini mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ederiz.
Sizin, sevdiklerinizin ve aracınızın güvenliği için seyahate çıkmadan önce mutlaka Volkswagen Yetkili Servisi Demoto’ya bekliyoruz.''

Editör: TE Bilişim