Manisa'da hizmet veren Volkswagen Demoto, araç sahiplerine sağladığı kolaylık ve fırsatlarla takdir topluyor. Volkswagen Demoto Servis Müdürü Aytuğ Aladağ, yeni kampanyalar hakkında bilgi verdi. 

Yerinden alım, yerine teslim hizmeti

Volkswagen'in sağladığı hizmetten bahseden Aladağ, "Volkswagen'inizi neredeyseniz oradan alır, siz zahmet etmezsiniz. Bakım ve onarım işlemlerini tamamlar ve sonra da istediğiniz yere teslim ederiz. Üstelik bu hizmet, şehir içi transferlerde ücretsiz olarak sunulur. Volkswagen Yetkili Servisi Demoto'da geçerli olan ve ücretsiz yararlanabileceğiniz Yerinden Alım, Yerine Teslim hizmetimiz hakkında bilgi almak için Demoto randevu personeli ile 0236 2200101 numaralı hat yada 0535 4543233 numaralı WhatsApp hattından irtibata geçebilirsiniz" diye konuştu.

"Siz check-in yapın, biz check-up yapalım"

Aladağ, Manisa ve İzmir şehirlerinde ikamet eden müşteriler için havaalanı servisi hizmeti verdiklerini söyleyerek, "Siz check-in yapın, biz check-up yapalım! Volkswagen Yetkili Servisi Demoto, siz seyahate çıktığınızda aracınızı havaalanından alır, bakımını ya da onarımını yapar ve sonra tekrar havaalanına bırakır. Seyahatten döndüğünüzde, Volkswagen’iniz bıraktığınız yerde pırıl pırıl sizi bekler. Bunun için uçuş saatinizden 24 saat önce, Demoto (0236 2200101) WhatsApp hattı (0535 4543233) numaralı telefonunu arayarak talebinizi iletebilirsiniz" bilgisini verdi.

Online servis randevusu

Servis randevusunun da online yapılabileceğini belirten Aladağ, "Volkswagen’inizin bakım ve onarım işlemleri için randevunuzu online olarak alabilir ve bu sayede beklemeden, aracınızı Volkswagen Yetkili Servisi Demotoya teslim edebilirsiniz. Minimum temasla ve bekletilmeden teslim alınan aracınız, almış olduğunuz randevu sayesinde daha önceden planlanan atölyede en hızlı şekilde işleme alınır ve size teslim edilir" şeklinde konuştu.

Volkswagen yol yardımında da yanınızda

Aladağ, "Volkswagen Yol Yardım, yolda karşılaşabileceğiniz her türlü olumsuzlukta 7 gün, 24 saat, Türkiye'nin neresinde olursanız olun yararlanabileceğiniz ayrıcalıklı bir hizmettir. Yolda karşılaşabileceğiniz her türlü sorun için, 444 8924 numaralı telefondan Volkswagen Yol Yardım’a ulaşabilir ve ücretsiz çekici hizmetimizden faydalanabilirsiniz" dedi.

Yüzde 30'a varan servis indirimi

Volkswagen Demoto Servis Müdürü Aytuğ Aladağ, ZUBİZU ile Volkswagen Binek Araç sahiplerinin yüzde 30’a varan servis indirimleri fırsatından faydalanabileceklerini söyledi. Aladağ, "Eğer siz de 2 yaş üzeri bir Volkswagen Binek Araç modeline sahipseniz, ZUBİZU mobil uygulamasını kullanarak bu indirimlerden faydalanabilirsiniz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim