"27.10.2020 lemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed  (S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Mevlid Kandilini, idrak etmenin sevinci ve huzuru içerisindeyiz.

Hz. Peygamberimiz (S.A.V) bütün insanlık için bir yol gösterici, ilahi bir nur, sönmeyen bir kandildir. Onun doğumu insanlık tarihinin en önemli hadiselerinden biridir. Çünkü Yüce Allah onu bütün âlemlere rahmet olarak göndermiştir. İslam dini, bir ahlak dini olarak insanlığı kurtuluşa ve hidayete davet etmektedir.

Tüm insanlık âlemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen, yaşantısıyla ve ahlâkıyla insanlığa örnek olarak insanlığın ufkunu aydınlatan Peygamber Efendimizin dünyayı onurlandırdığı bu mübarek geceyi, kendimizi sorgulamamız ve Allah’ın sonsuz merhametinden faydalanabilmemiz için bir vesile olarak görmeli ve en güzel şekilde değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Mevlid Kandilinin insanlığa sevgi, kardeşlik, barış ve huzur getirmesini, Sevgili Peygamberimizi daha iyi tanımamıza vesile olmasını diliyor, başta Manisalı hemşerilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam  leminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Editör: TE Bilişim