Vali Karadeniz'in mesajı şöyle:

"Bugün Milletçe ülkemizin her köşesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız; dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır.

Her yıl alanlarda coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bu yıl da tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili olan Covid-19 salgını kapsamında yürüttüğümüz mücadele nedeni ile evlerimizdeyiz. Ancak, bu durum bizim coşkumuza engel değil, evlerimizde balkon ve camlarımızı şanlı bayrağımızla süsleyerek coşkumuzu taçlandırabilir, bu mutluluğu ve gururu doyasıya yaşayabiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bugünümüzü anlamlı kılan ve geleceğin teminatı çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, bayramın tüm çocuklara barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum."
 

Editör: TE Bilişim