Yaşar Karadeniz’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı şöyle:
"Demokrasinin gelişmesinde ve toplumsal bilincin oluşturulmasında değerli katkıları bulunan, önemli bir kamu görevini yerine getiren ve zaman mefhumu tanımadan büyük bir fedakârlıkla tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan basın emekçilerimizin bu gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.

Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle mesleklerini icra eden gazeteci arkadaşlarımızın meslek etiğini her şeyin üstünde tutması ve kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışını benimsemesi günümüzde daha da önem kazanır hale gelmiştir.

Bu anlamda ilimizde görev yapan basın mensuplarımızın Covid-19 salgını sürecinde de büyük bir fedakârlık gösterdiğini, vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşmasını sağlayarak üzerlerine düşen görevi ziyadesiyle yaptıklarına şahit olduk. Bu vesileyle, başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, her zaman ve her fırsatta devletinin, milletinin ve bayrağının yanında yer alan bütün Çalışan Gazetecilerimizi tebrik ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum."
 
 

Editör: TE Bilişim