Karadeniz, mesajında, Türkiye'nin milli mücadeledeki haklılığını dünya kamuoyuna duyurarak büyük bir görev üstlenen, yayın çizgisi ve kalitesiyle doğruluğunu tescil etmiş, toplumun gören gözü, sesi ve kulağı olan Anadolu Ajansının, yayıncılık anlayışı ve misyonuyla milletin güvenini kazanmış bir kuruluş olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansının medyadaki gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ederek gelişen teknolojiye uyum sağladığını, kendini sürekli yenilediğini, Türk basınının gelişmesine katkı sağladığını vurgulayan Karadeniz, "Anadolu Ajansının 101. yılını en içten dileklerimle kutluyor, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışının bundan sonra da süreceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AA'nın 101. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Anadolu Ajansının (AA) 101. kuruluş yıl dönümü kapsamında kutlama mesajı yayımladı.

Ergün, mesajında, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla Milli Mücadele'nin haklılığının dünya kamuoyuna duyurulması amacıyla kurulan Anadolu Ajansının 101 yıldır Anadolu'nun sesi olduğunu belirtti.

AA'nın günümüz yayıncılık anlayışına ve şartlarına göre kendini yenilediğini ve 13 dilde yayın yaparak sadece Türkiye'nin değil dünyanın saygın haber ajanslarından biri olduğunu kaydeden Ergün, "Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, bu vesileyle Anadolu Ajansının fedakar ve özverili çalışanlarına başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

Editör: TE Bilişim