Murat, Sedat ve Yakup Gökdere kardeşler Manisa’da açtıkları Gökdere Yapı ile seramik ve banyo ürünleriyle Manisa merkezin yanı sıra çevre ilçelere de hitap ediyor.
‘Eviniz için mükemmellik burada başlıyor’ sloganını benimseyerek yola çıkan Gökdere Kardeşler, Yunusemre İlçesinde bulunan Manisa’nın en büyük seramik, granit ve banyo ürünlerinin yer aldığı Manisa'nın en büyük seramik ve banyo mağazası Gökdere Yapı'da hizmet sunuyor.
Seramik ve banyo ürünlerinde bol çeşit ve uygun fiyatlarla hizmet veren firma, 700 metrekarelik showroomda Vitra, Artema, Weber, Villeroy Boch, Hüppe kabin ürünleri ile tüm Manisa ve ilçelerine hitap ediyor.
Gökdere Yapı, Yeni Mahalle Horozköy Caddesi üzerindeki dev showroomda hizmet veriyor.

Kalitali duşakabinler

Gökdere Yapı'dan yapılan açıklamada, "Kaliteli duşakabinler için evinizde özel ölçü alıp özel üretiyoruz. Uzun ömürlü, garantili duşakabin çeşitlerini Gökdere Yapı'da sizleri bekliyor" ifadelerine yer verildi.

Leke tutmayan özel granitler

Ayrıca leke tutmayan granit hakkıda bilgi verildi. Yapılan bilgilendiremede, "Leke tutmayan granit evye Manisa'da Gökdere Yapı'da. Bu özel granitlerimiz, %80 kuvars, çizilmeye dayanıklı ve gıdaya uygun özel yüzeyden oluşuyor. Kaliteli malzemeden üretilen özel granit ile vatandaşlarımız leke tutmayan yüzeylerde daha temiz bir görüntüyle karşılaşıyor. Alman teknolojisi ile üretilen bu ürünler 5 yıl garantilidir. Hemen ürün teslimi, hazır stok olarak bulunuyor" denildi.

Detaylı bilgi için www.gokdereyapi.com adresine bir tıkla ulaşmak mümkün. Telefonla bilgi almak isteyenler 0555 390 6203 veya 0236 503 2643 nolu numaralardan bilgi alabilir.   

Gökdere Yapı'dan yapılan açıklamada, "Detaylı bilgi ve fırsatlar için tüm müşterilerimizi çay içmeye, showroomumuza bekliyoruz" denildi.

 Gökdere Yapı Instagram Hesabı 

Editör: TE Bilişim