Asude Onar:Türkiye genelinde ‘Ucuzluğun Adresi’ olarak bilinen ve yarım asırı geri de bırakan dev süpermarket zinciri MM Migros, kaliteli, ucuz ve zengin ürün yelpazesi ile 45 Park AVM’de 10 Ağustos Cuma günü kapılarını açtı.MM Migros’un açılacağını duyan Manisalılar, açılış kurdelası kesildikten sonra özenle yerleştirilmiş olan reyonlardan alışverişlerini yaptı, güleryüzlü personele ‘hayırlı olsun’ dileklerini sundu. ‘MM Migros 45 Park AVM’ye hayırlı olsun’ yazan pasta 45 Park AVM Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Erdoğan, Neşen Dömekeli ve Lale Erdoğan Tunçer tarafından alkışlar eşliğinde kesildi ve ziyaretçilere ikram edildi.

MM MİGROS’UN KAMPANYALARINI SÜRDÜRECEK

MM Migros, 45 Park AVM’de ki açılışına özel kampanyalarını da başlattı.MM Migros yetkilileri Manisalıların kampanyaları ve indirimli ürünleri takip etmeyi ihmal etmemelerini istedi.

45 PARK AVM KURUCULARININ GURUR GÜNÜ

Bundan tam 5 yıl önce Manisa’ya katkı sağlamak adına kurdukları AVM hayalinin hayata geçmiş olmasından son derece mutluluk duyduklarını belirten 45 Park AVM Yönetim Kurulu Başkanı Kayhan Erdoğan; “Çok mutluyuz,çok gururluyuz. Manisalı hemşerilerimizin 45 Park AVM’ye geldiklerinde, burayı beğendiklerini bizlere iletmeleri bizi çok mutlu ediyor. MM Migros’da AVM’nin amiral gemilerinden biri. MM Migros, hayırlı uğurlu olsun.”dedi.
45 Park AVM Yönetim Kurulu Üyesi Neşen Dömekeli; “Manisa ve Manisalı herşeyin en güzelini hak ediyor. MM Migros 45 Park AVM’ye hayırlı olsun.”
45 Park AVM Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Erdoğan; “MM Migros’un 45 Park AVM’de olmasını çok istedik, bugün de bu güzel manzaranın mutluluğunu yaşıyoruz.Çok mutluyuz.”
45 Park AVM Yönetim Kurulu Üyesi Lale Erdoğan Tunçer; “Büyük açılışımızdan önce Manisalılar 45 Park AVM’yi çok sevdi. Burada keyifli vakit geçirilmesinin yanı sıra, Manisalıların ucuz ve kaliteli ürün alışverişi yapmasını istedik ve MM Migros ile işbirliği yaptık. Bu işbirliğimizin ne kadar doğru bir adım olduğunu da bugün buraya gelen hemşerilerimizden anlıyoruz.Çok mutluyuz”
45 Park AVM Kiralama ve Yönetimden Sorumlu Koordinatör  Rıza Tunçer; “Bugün burada bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz. Herşeyin güzel ve kaliteli olması için çok çaba sarf ettik ama bu güzelliği görünce herşeye değmiş diyorum.Migros ailesi de 45 Park AVM için en az bizim kadar emek sarf etti. Manisa’ya çok önem verdiler. Manisalı hemşerilerimiz MM Migros’un kendileri için düzenleyecekleri kampanyaları takip etsinler, tüm Manisa’ya hayırlı olsun.”
 
MM Migros açıldığı ilk dakikalardan itibaren Manisalılar tarafından çok sevildi.

 

Editör: TE Bilişim