HABER VE FOTOĞRAFLAR: AHMET ÜNSAL

Fatma-Servet Uluçay ailesinin okul öncesi öğretmen kızları Ümmehan Gaye Akçen ile İzmir Menemen ilçesinin köklü ailelerinden Nilüfer-Ünal Tanrıverdi çiftinin BESYO mezunu olan Spor Eğitmeni oğulları Orhan Berk Tanrıverdi Büyük Saruhan Oteli havuz başında gerçekleştirilen görkemli düğün ile dünya evine girdi.

TRT İstanbul ses sanatçısı Melahat Gürses’in birbirinden güzel şarkıları ile renk kattığı düğünde Ümmehan Gaye-Orhan Berk Tanrıverdi çiftinin nikahını Yunusemre Belediye Başkan vekili Şule Uygur kıydı.

Ümmehan Gaye-Orhan Berk Tanrıverdi çiftinin nikah şahitliklerini ise Milli Savunma Bakanlığı görevinde bulunan Vecdi Gönül, Elginkan Holding Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa’nın eski valilerinden Erdoğan Bektaş, Ahmet Deniz, CBÜ Rektörü Prof.Dr. Ahmet Ataç, Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İş insanı Kadir Boz, Yiğit Tanrıverdi, Alparslan Ergin, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ve Menemen eski belediye başkanı Tahir Şahin yaptı.

ÜÇ VALİ YAN YANA

Düğüne Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Manisa eski valileri Ahmet Deniz ve Erdoğan Bektaş da katılarak aynı masada oturdular. Üç vali aynı masada sohbet etme imkanı bulurken, gazeteci Ahmet Ünsal o anları görüntüledi.  

Editör: TE Bilişim