Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Kent Konseyinin ev sahipliğinde yapılacak toplantı öncesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirilecek. Türkiye Kent Konseyleri Birliği ilk olarak saat 12.30’da Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’i, ardından saat 13’te Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ve saat 15’te Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret edecek. 16.30’da Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu Kurtuluş Kahramanları Anıtı ziyaret edilecek.  17’de Anemon Hotel’de toplantı yapılacak. Akşam yemeğinden sonra Yunusemre Belediyesi Kültür Parkı’nda bulunan İrfan Meclisi ziyaret edilecek. 28 Ekim Çarşamba günü ise İzmir Valisi, İzmir Kent Konseyi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ziyaret edilecek. 
Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Ekim ayı toplantısını Manisa’da gerçekleştirecek olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, Manisa’yı en iyi şekilde tanıtacaklarını söyledi. 

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Yönetim Kurulu Başkanı Mürsel Sabancı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necati Binici, Necati Binici, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Karadağ, Burak Taştan,  Halil İbrahim Yılmaz,  Murat Ergen,  Nuray Akçasoy,  Sadullah Köse, Zeynep Arıkan.

Editör: TE Bilişim