TREN GARINDA KORKUTAN YANGIN 

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde, tren garının yanında bulunan hangarda çıkan yangının söndürülmesi için çalışmalar sürüyor. Yangında ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmazken, hangarda çalışan işçilerin kullandığı bir vagon küle döndü.

KORKUTAN YANGINDAN FOTOĞRAFLAR

Ahmetli ilçesindeki tren garının yanında bulunan hangarda, bugün saat 18.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Hızla büyüyen alevleri görenler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Tren garına Ahmetli, Salihli ve Turgutlu Belediyeleri'ne bağlı çok sayıda itfaiye ekibi ile iş makinesi bölgeye sevk edildi. Tren garındaki yolcular büyük panik yaşarken, tren yolundaki seferler aksadı. Tren girişi yalnızca tek hattan yapılıyor. 
Yangında, hangarda bulunan ve işçilerin yatmak için kullandığı bir vagon küle dönerken, hangardaki tomruklar da alev aldı. Yangın nedeniyle hangarın çatısı ve duvarları çöktü, bölgeyi duman kapladı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, işçilere de zehirlenmeye karşı ayran dağıtıldı. 
Olay yerine gelen Ahmetli Kaymakamı Fuat Gürel, "Henüz belirlenemeyen bir nedenle hangarda yangın çıktı. Şuan tek sevindirici olan can kaybı ve yaralananın olmaması yangının tamamen söndürülmesinin ardından çıkış sebebini araştırmaya başlayacağız" dedi. 
Yangının çıkardığı alevler ve duman kilometrelerce uzaktan gözlenirken Ahmetli'de kısa süreli panik yaşandı. Yangın henüz söndürülemezken, soğutma çalışmalarının sabah saatlerine kadar süreceği bildirildi.


 

Editör: TE Bilişim