Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Akgedik Yunuskent Toplu Projesi’nin 2. etabında hak sahibi olan vatandaşların konut fiyatlarında indirim yapılması yönündeki talebine duyarsız kalmadı.

Geçtiğimiz günlerde Başkent’te Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut ile görüşen Belediye Başkanı Çerçi, Manisa’ya müjdelerle dönmüştü.

Görüşmeler sonrasında TOKİ’nin 2+1, 3+1 dairelerin fiyatlarında yüzde 8 indirim uygulayacağını dile getiren Dr. Mehmet Çerçi, 3+1 dairelerde de hak sahiplerinin 120 ay olan vade süresini 180 aya uzatabileceğini ifade etmişti.

2. etabın 748 konuttan oluşan ilk kısmında sözleşme tarihinin de 1 ay ötelendiğini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi,  2. Etabın ilk kısmının 2 Aralık itibariyle başlayan sözleşme süresinin de 2 Ocak tarihine ertelendiğini söylemişti.

HAK SAHİPLERİ İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI

TOKİ hak sahipleri indirim ve vade müjdesini beğenmedi. Duruma tepki gösteren hak sahipleri, yeni bir indirim isteyerek, imza kampanyası başlattı.

3 günde 600 imza topladıklarını ifade eden hak sahipleri, imzaları Cumhurbaşkanlığına gönderdikleri belirterek en az yüde 15'lik indirim beklediklerini dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim