Oda binasında gerçekleşen etkinliğe Manisa Barosu Başkanı Av. Ümit Rona, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Tozlu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Manisa Eczacılar Odası Başkanı Devrim Balı, Manisa Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Uğur Hasacar, Ziraat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı Enver Yar,  Makine Mühendisleri Odası Başkanvekili Hakkı Bayraktar, syparti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 

Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Manisa İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Nilgül Gökarslan Artan, katılan herkese teşekkür etti. Artan, “Yeni karşılama kokteyli artık bizim Makina Mühendisleri Odamızın geleneksel hale gelen bir etkinlik oldu. Bunu pek kokteyl olarak görmüyoruz. Biz üyelerimizin, sevil toplum örgütlerinin, derneklerin ya da üst kademe arkadaşlarımızla beraber olup sohbet ettiğimiz, bilgi alışverişinde bulunduğumuz bir etkinlik olarak görüyoruz. Geçen sene yapamadık pandemi nedeniyle. Ama geçen sene dileğimiz 2021 yılımızın mutlu, sağlıklı bir yıl olmasıydı. 2022’de buna daha çok dile getirir olduk. Çünkü 2021’de salgınla başlamıştık ne yazık ki 2022’ye de salgınla giriyoruz. Dileriz ki ülkemizdeki, dünyadaki bu salgın bir an önce biter. Ülkemizdeki bu dengesizlik, bu belirsizlikler bir an önce biter. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun” dedi. 
Makina Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Melih Yalçın, zor bir dönem geçirdiklerini ifade etti. 2 yıldır pandemi ile uğraştıklarını belirten Yalçın, pandemi döneminde ve İzmir depreminde meslektaşların sahada olduklarını kaydetti.

Editör: TE Bilişim