Eski milletvekili Tevfik Diker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Alaşehir Devlet Hastanesinde bazı olayların meydana geldiği yönündeki paylaşımla ilgili AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybaturdan’dan açıklama geldi.
Baybatur: “Manisa Eski Milletvekillerinden Sayın Tevfik Diker’in sosyal medya hesabında yer verdiği konularla ilgili tarafıma bilgi ulaşmasının ardından haberim oldu.
 
Bunun üzerine yetkililerle yaptığım görüşmede; bahse konu olan iddiaların "Yargıya İntikal ettiği", ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü tarafından da "İdari Soruşturma" başlatıldığı bilgisi tarafıma iletildi.
 
Olayı aydınlatacak, çirkin iddialarda sorumluluğu bulunanları ortaya çıkaracak ve gerekli cezayı verecek olan yüce Türk adaletidir.
 
Sayın Diker’in paylaşımlarındaki "Bahse konu kişi ile ilgili de herhangi bir tasarrufum olmamıştır."
 
Öte yandan; Sayın vekilin, Adli ve idari soruşturma başlatılmış olan ve hiçbir şekilde kabul edemeyeceğimiz vahim iddialara ilişkin paylaşımlarında şahsımı ilişkilendirme çabası içerisine girmesi, mindere çekme gayretinin ise dikkatlerden kaçmadığını vurgulamak isterim.”  dedi. 
 
 

Editör: TE Bilişim