Tek listeyle gerçekleşen seçimde Akif Özer yeniden başkanlığa seçildi. Divan başkanlığını Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül yaptı. Genel kurula Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Ali Çipiloğlu katıldı. 

Türk Kızılay Şehzadeler Şube Başkanı Akif Özer, genel kurula katılan herkese teşekkür etti. Özer, 3 yıldır Şehzadeler Şubesi olarak güzel hizmetlere imza attıklarını açıkladı. Yeni bir şube olmalarına rağmen ihtiyacı insanlara yardım elini uzatmak için çalıştıklarını ifade eden Özer, “43 yıllık yaşantımda iyi ki dediğim faaliyetlerimin arasında 1. Sıraya koyabileceğim Kızılaycı kimliğim bana paylaşmanın verdiği hazzın farkındalığını bir kez daha altını çizerek gösterdi öğretti. Ne demiş şair, “Eğer tadını bilirseniz, ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir” diye konuştu. Özer, şubeye 1 adet gayrimenkul bağışı aldıklarını söyledi. Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, Kızılay olarak 154 yıldır ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzattıklarını belirterek, Türkiye’nin en çok yardım eden ülkelerin başında geldiğini söyledi. Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara ise, bir Kızılay gönüllüsü olarak Kızılay’ın yaptığı çalışmaların önemli olduğunu açıkladı. 
Türk Kızılay Şehzadeler Şube Başkanı Akif Özer’in yönetiminde Kıvanç Kurtaslanoğlu, Yaşar Dönmez, Onur Özgün, Muammer Kasım Ütebay, Semra Kanısıcak, Mahir Arslan yer aldı.

Editör: TE Bilişim