Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Tekno Tarım Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, açıldı. SNS Fuarcılık tarafından organize edilen fuar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde 8 Kasım Pazar akşamına kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin belirlediği pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen fuarda, Türkiye'nin birçok ilinden 100'ü aşkın üretici firma yerini aldı. Fuar, sektörün öncü firmalarının yanı sıra kurum ve kuruluşları bir araya getiriyor.   

ÜRETİCİLER VE FİRMALAR TARIM FUARI'NDA

Tarım üreticileriyle firmaları buluşturan fuarda, firmalar KOSGEB desteğinden yararlanıyor. Üreticiler ayrıca fuara özel indirimlerden faydalanıyor. Firmalar ile üreticiyi buluşturan fuarda birçok firmanın satışlardan memnun olduğu görüldü. Çok sayıda tarım aracı satan firmaların, ürünlere 'Satıldı' yazısı astığı dikkat çekti.

PANDEMİ KURALLARINA DİKKAT EDİLİYOR

Tarım sektörünün önemli firmalarının yer aldığı fuarda pandemi tedbirleri kapsamında bütün kurallar titizlikle uygulanıyor. Fuarın giriş ve çıkışlar güvenli bir şekilde sağlanıyor. Ayrıca çeşitli noktalara dezenfektanların yerleştirildiği fuarda maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması sağlanıyor.

PAZAR GÜNÜ SAAT 19.00'DA SONA ERECEK

Firmaların ve üreticilerin merakla beklediği fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaretçiler tarafından gezilebilecek.

Editör: TE Bilişim