Seçimden önce verdiği kurtarıcı sözünü yerine getirdiğini belirten Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, “Bugün burada geçmişe dönük seçimlerde şoför esnafımıza vermiş olduğumuz bazı sözler vardı. Onların bir tanesini bugün gerçekleştirdik, geçen hafta hizmetimize soktuk. Çok Amaçlı Kurtarıcı aracımızı aldık. Şoför esnafımızın hizmetine sunduk.Şoför esnafımıza ülkemizin, milletimizin beraberliğinin bozulmaması vatanımızın Allah’ın güzellikler nasip etmesi dileğiyle şoför hizmetimize kazasız belasız ve ebediyete intikal etmiş meslektaşlarımızın odamız namına bir lokma hayrı gerçekleştirelim istedik.” diye konuştu.

İLK SÖZÜNÜ TUTTU

Karaağaç, “İlk sözümüzü 5 aylık dönemde yerine getirdik. İlk başta odamızda bir tadilat yaptık. İlk başta oda üyelerimize “Şeffaf Oda, Şeffaf Yönetim” sözü vermiştik. Odamızda değişiklikler yaparak dönüştürdük. Bundan sonra da oda üyelerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışacağız.Bu aracı satın almak için 2 üyemizi görevlendirdik. Aracın maliyeti 180 bin lirayı buldu. Özel yapım bir araç. Çekici dediğimiz tırları, şehir içinde toplu taşıma yapan küçük otobüsleri, büyük otobüsleri arkadan çekmek kaydıyla alabiliyor. Taksiye, otobüse, minibüse, tırımıza, çekicilerimize hepsine hizmet edebilecek kalitede bir araç.” dedi.
Aracı kullanacak olan Bekir Ertekin, “99 yılından beri bu kurumda kurtarıcı görevlisi olarak çalışıyordum. 2016 yılında eski yönetimle anlaşmazlık yaşadığım için bu görevi bıraktım. Yeni yönetim, yeni arkadaşlar bizi bu göreve uygun gördüler. Tekrar geri getirdiler. Yeni makinemizle 24 saat üyelerimizin hizmetindeyiz. 7/24 göreve hazırız.” dedi.

Editör: TE Bilişim