Şehzadeler Belediyesinde çalışan 29 kadrolu işçiyi ilgilendiren, 2019-2020 yıllılarını kapsayan iki yıllık toplu sözleşmede işçileri sevindirecek kararlar alındı. Şehzadeler Belediyesi, işçileri temsilen Hak – İş ve Belediyeyi temsilen Yerel Sen arasında imzalanan toplu sözleşmeye göre Şehzadeler Belediyesinde çalışan 29 işçi 2019 yılında ek kazanımlarla birlikte yaklaşık yüzde 25, 2020 içinde aynı şekilde olmak üzere toplamda yaklaşık yüzde 50 zam almış olacaklar.
İşçileri sevindiren toplu iş sözleşmesi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in makamında düzenlenen törenle imzalandı. Başkanlık makamında ki imza törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Hak – İş Manisa Şube Başkanı Turan Karafil, Yerel – Sen adına Cavit Tokdemir katıldı.
“TÜM İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Şehzadeler’de çalışan işçilerin şartlarını iyileştirmek için her türlü imkânı değerlendirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyemizde çalışan 29 kadrolu işçimizi kapsayan toplu sözleşmemizi imzaladık. İşçi ve İşveren sendikamızın yaptığı görüşmeler neticesinde çalışanlarımızı mutlu eden ve yeni kazanımlar elde ettikleri bir protokolü imzalıyoruz. Tüm çalışanlarımız için hayırlı olsun. Çalışanlarımız için ne yapsak azdır. Biz tüm imkânlarımızı zorlayarak onların şartlarını iyileştirebilmek için çabaladık. 2019-2020 yıllarını kapsayan 2 yıllık toplu sözleşmemiz hayırlı olsun” dedi.
“İŞÇİLERİMİZ YENİ KAZANIMLAR ELDE ETMİŞTİR”
2019-2020 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesinde işçilerin yeni kazanımlar elde ettiklerini ifade eden Hak-İş Manisa Şube Başkanı Turan Karafil “Değerli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Toplu sözleşme görüşmeleri sürecinde işçilerimiz için yeni kazanımlarla birlikte iyi bir oranda zam almış olduk. Bu noktada başkanımıza teşekkür ederiz. 2019-2020 yıllarını kapsayan toplu sözleşmemiz tüm çalışan kardeşlerimize hayırlı olsun.
“TOPLU SÖZLEŞME HAYIRLI OLSUN”
Toplu iş sözleşmesinin işçilerin lehine bir sözleşme olduğunu ifade eden Yerel-Sen temsilcisi Cavit Tokdemir "Yerel  - Sen olarak Hak-İş ve Şehzadeler Belediyesi ile yaptığımız bu toplu iş sözleşmemizin tüm çalışan arkadaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu sözleşmeyle arkadaşlarımız iyi bir zam oranı almış oldular. Rabbim hayırlı bir şekilde harcamalarını nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Editör: TE Bilişim