Manisa’nın merkez ilçesinden biri olan Şehzadeler’de muhtarlar sandığa gitti. Tarihi Bedesten’de gerçekleşen Şehzadeler Muhtarlar Derneği seçimli olağan genel kurulunda 2019 yılından beri başkanlık görevini sürdüren Hacıhaliller Mahalle Muhtarı Şeref Ocaklıgil ile Şehzadeler’deki 4 kadın muhtardan biri olan Nişancıpaşa Mahalle Muhtarı Nevin Erol Becerikli yarıştı. Genel kurula Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, Manisa Bakkallar Odası Başkanı Saffet Taşkıncan katıldı. 
67 mahallenin bulunduğu Şehzadeler’de 55 muhtar derneği üye olurken, bunlardan 49’u seçimde oy kullandı. Şeref Ocaklıgil 35 oyla yeniden başkanlığa seçilirken, Nevin Becerikli ise 14 oyda kaldı. Şeref Ocaklıgil, secimin hayırlı olmasını dileyerek, 67 mahalleyi de dernek bünyesine katmak için katıp mahallelere daha güzel hizmetlerin gelmesi için çalışacaklarını söyledi. 
Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Ocaklıgil’in yönetiminde Haydar Güreç, Hakkı Başaral, Nilüfer Özkan, Osman Gençoler, Kadir Dalgın, Yahya Yüksel, İhsan Uyar, Muammer Berilgen, Rüstem Çapar yer aldı.

Editör: TE Bilişim